Интернет реклама УБС

14.11.22

Невеликі зміни, що покращать ваше життя

       




Авторка: Єлизавета Капустянська








     Пропоную змінити на краще ваш фізичний і ментальний стан. І почати хочу з води, все елементарне просто, старайтесь пити більше води, це допоможе вашому шлунку краще перетравлювати їжу, а шкірі стати чистішою. З роботою чи навчанням ми часто забуваємо про воду і це не дуже сказується на нашому організмі.
     По можливості, мінімізуйте цукор з вашого раціону, це гарно вплине на вашу шкіру і загалом ви перестанете відчувати залежність від солодкого і тоді поласувати морозивом для вас стане набагато більшим задоволенням. Якщо не маєте проблем зі здоров'ям, то можна не повністю виключати цукор.
     Також, додайте у ваше життя трохи занять фізичною культурою, не обов'язково записуватись в зал, можна замість ліфту, вниз спускатись сходами, наприклад, чи робити щоранку зарядку, це не займе багато часу, але принесе стільки користі.

     Візьміть за правило читати в день визначену кількість сторінок, це може бути 5 чи 35, проте читання кожен день це дуже корисно, нам з усіх боків вічно кажуть "Читайте", до речі сам процес читання паперових книг, неважливо якої вони якості, розвиває наш мозок.
     Заведіть собі блокнотик де будете записувати справи, чесно кажучи звучить як щось не потрібне, але повірте, з цим ви станете набагато продуктивніше, адже вам захочеться ставити плюсики на всі справи, а не відкладати їх на наступний день.

Немає коментарів:

Дописати коментар