Интернет реклама УБС

21.11.22

Як знайти себе

 


Авторка: Єлизавета Капустянська






     Питання яке мучить і молодих, і дорослих, навіть працюючих, але не на роботі мрії. Ця проблема буває двох характерів: цікавить все не знаю що обрати і не цікавить нічого.      
     Пропоную спробувати найти рішення обох.
     Щодо першої проблеми, намалюйте коло впишіть туди своє ім’я і проведіть від нього стрілочки, де треба написати вид діяльності, потім від кожним видом напишіть способи розвитку, заробітна плата і на скільки вам подобається цей вид діяльності, далі проаналізуйте дані і зробіть висновки, що розвивати як професію, а що як хобі. Це дійсно дієвий метод, що допоможе розібратись до чого вам краще прагнути, також це може допомогти вам кардинально змінити вашу професію, навіть після довгих років на 1 місці, головне ваше бажання!


     У другому випадку насправді трохи складніше, але я пропоную вам скласти список справ, які вам точно не подобаються, наприклад, адвокатура і список справ, які ви ще не пробували і пишіть туди все підряд, хоч гру на цимбалах, впишіть і пробуйте все, доки не знайдете щось своє. Далі після кожної спроби нової справи пишіть туди ті самі критерії, що є вище. І знову, аналізуйте і робіть висновки.
І головне пам’ятайте, що змінити життя можна у буд-якому віці!

Немає коментарів:

Дописати коментар