Интернет реклама УБС

16.01.23

Вивчення англійської мови




Авторка : Анна Некрашевська



     Сьогодні надзвичайно важливо для кожного з нас знати хоча б одну іноземну мову, а особливо англійську. Безліч компаній, приймаючи на роботу працівників, вимагають вміння говорити та писати іноземною мовою. Англійська – це те, що ми вчимо майже з дитинства, нам показують найпростіші слова та фрази, за допомогою яких ми можемо визначати певні предмети.

     Але з роками необхідно вдосконалювати свої навички та вміння і переходити на зовсім інший рівень вивчення. Розпочинається досить важка граматика та правила, які необхідні для правильної вимови та письма. Дійсно важливо розуміти мову, а не просто заучувати матеріал.

     Тому хочу представити декілька корисних ресурсів, які допоможуть у вивченні англійської, не зважаючи на те, який рівень Ви маєте.

BritishCouncil

     На сайті Британської ради ви знайдете тонну матеріалів для вивчення англійської. Вони розбиті за темами, після кожної ви знайдете вправи для закріплення пройденого. Але для початку пройдіть тест, щоб визначити свій рівень володіння мовою. Так ви зрозумієте за що хапатися на початку.

BBC Learning English

     На сайті від BBC ви знайдете якщо не все, то дуже багато усілякого корисного. Вибирайте курс за своїм рівнем англійської та починайте вивчення. Крім курсів, тут можна окремо поліпшити вимову, поповнити словниковий запас, вивчити бізнес-англійську.

     Зверніть увагу на підкасти 6 Minute English. Приділіть хоча б шість хвилин на вивчення в день і результат не змусить себе чекати.

Voice of America

     Сайт для тих, хто хоче попрактикуватися в американській англійській. Навчальні матеріали розділені на три рівні — початковий, середній і впевнений. Є багато інтерактивів, можна почитати новини і дізнатися багато нового про історію США. Ресурс примітний тим, що у нього є щоденні рубрики, які допомагають вивчати нові слова або правила. Можна навіть завантажити Word book і вчити слова за рубриками.



Learning English

     Це ресурс Кембриджського університету. На ньому є більш ніж 80 безкоштовних активностей. Їх можна фільтрувати за рівнем складності, тривалості заняття і за умінням, які хочете потренувати.

     На сайті можна дізнатися все про мовні іспити, завантажити програму підготовки до них. І можна пройти 4 різні тести, щоб перевірити свій рівень знань.

     Отже, якщо Ви справді маєте бажання покращити свій рівень знань, то обов’язково скористайтеся цими ресурсами, які допоможуть у навчанні. І головне правило: ніколи не зупиняйтеся, адже для вивчення англійської важлива систематичність та повторення.

Немає коментарів:

Дописати коментар