Интернет реклама УБС

29.01.23

Дивовижні куточки Швейцарії


Країна, що звикла вражати. Вражати не тільки світовими показниками, а й природою, незвичною та різноманітною. Тут можна відпочити у повному спокої і тиші, набравши повні легені свіжого повітря і природних ароматів. Також, вас радісно вітає Швейцарія, якщо ви любитель екстремального спорту та бажаєте отримати купу яскравих емоцій. Тож, 3 місця Швейцарії, що обов‘язково потрібно побачити на власні очі. 

Виноградні тераси Лаво

Величезне царство виноградників, що утворюють довгі протяжні тераси, простягається вздовж Женевського озера. Відомо, що перший виноградник вирощували тут самі римляни, тому місце зберігає тисячолітню історію. Можна витратити години, насолоджуючись безкрайніми видами, та навіть спробувати різні смаки домашнього вина. 

Льодовик Алеч

Вдягайтесь тепліше, бо ми відправляємося у світ холодних сніжних вітрів. Льодовик Алеч - найбільший у Європі. Він входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО у складі регіону Юнгфрау — Алеч — Бічхорн. Є 2 способи поглянути на велетня. Екстремальний шлях пропонує декілька пішохідних маршрутів по справжніх льодовиках. Більш спокійний і безпечний спосіб: слід доїхати поїздом до станції Рідеральп, звідти підйомником до Беттмерхорн, звідки починається добре промаркований шлях уздовж льодовика.

Озеро Зільс в Енгадіні

Мешканці Швейцарії згадують Зільс як найкрасивіше озеро в країні. Це свідчить про його особливості та таємниці, що так приваблюють та вражають, адже конкуренцію серед найгарніших озер Швейцарії витримати досить важко. Це місце було джерелом натхнення для багатьох відомих авторів, серед яких Ніцше та Гессе, і досі є важливим культурним центром регіону. 

Немає коментарів:

Дописати коментар