Интернет реклама УБС

13.02.23

Гроші – інструмент чи мета життя?





Авторка: Анастасія Столбова








     Гроші – це цінність, те, завдяки чому ми існуємо. Без грошей – немає життя. Проте чи дійсно так є? Багато хто каже, що за гроші щастя не купиш. Комусь в житті головне кохання, щоб рідна людина була поруч, маленький будиночок і топіт дитячих ніжок. Як на мене, в цьому є елементи ілюзії. Адже, щоб мати будиночок, потрібні теж кошти, а також щоб дати своєму малюку майбутнє.  В житті людина прагне одного – в старості не хвилюватись за гроші, бути достатньо забезпеченою.
     Як би це сумно не було, але ми, окрім того,що залежим від друзів, залежимо також від грошей. Навіть, щоб поїсти нам потрібні гроші. Щоб здійснити свою мрію теж потрібне грошове забезпечення. Але чи потрібно все життя працювати не покладаючи рук, щоб потім собі ні в чому не відмовляти? Доволі суперечливе питання. З одного боку, так, потрібно працювати. А з іншого, таким чином, ти вбиваєш своє здоров’я. І потім все зароблене витрачається на лікування. 
 т    Деякі люди в житті знаходять хобі, а потім монетизують його. Робота приносить їм і щастя, і гроші. Іноді, коли я знаходила нове захоплення, то намагалась отримати від цього якісь кошти. Але з часом емоційно вигорала та більше не поверталась до цього рукоділля. 
     Але уявімо світ без грошей. Можна подумати, що пануватиме хаос, дикунство. Та, на мою думку, люди все одно придумали б якусь валюту. Можливо, ними керував би не папір, а якісь «бублики» чи листочки, як було в дитинстві. 
Моя мета в житті – це робота, яка буде приносити мені задоволення, якою я буду жити та отримувати відповідну заробітну плату. 
     Отже, на жаль, гроші є одним із головних компонентів в житті. Без них доволі складно в житті, а існування на землі не приноситиме позитив.  

Немає коментарів:

Дописати коментар