Интернет реклама УБС

13.03.23

Хочеш змінити світ? Почни з себе!






Авторка: Надія Ткаченко







     Світ - величезний та неосяжний, різноманітний та цікавий. З одного боку лякає швидкоплинність часу у вирії нового та несподіваного, з іншого боку інтригує та заохочує пірнути у незвідане з головою. На наших очах з кожною хвилиною змінюється планета, а рушійною силою нескінченного процесу є самі люди, передусім молодь. Талановиті, амбіційні особистості, що не бояться перешкод та проблем на тернистому шляху, серця яких горять жагою до розвитку. 
     Прикладом такої цілеспрямованої молоді в Україні є міжнародна волонтерська організація AIESEC. Міжкультурні обміни, цікаві та захоплюючі івенти, знайомство з людьми з усієї України і світу, підтримка та мотивація - усе можна отримати і відчути, «торкнувшись» до організації. AIESEC працює в сфері цілей сталого розвитку, інформуючи суспільство в цій тематиці та організовуючи ініціативи, які сприяють вирішенню таких проблем.
     Те, що вразило мене особисто, це можливість стати членом команди AIESEC. Можна не тільки відвідувати заходи, що сприяють стрімкому розвитку, а й організовувати їх. Можна як і супроводжувати людей, що виїхали на стажування закордон, так і самому стати дослідником планети та зробити прорив у розвитку професійних навичок.
     Global Volunteer – це волонтерські стажування за кордоном, направлені на вирішення соціальних проблем та базуються на Цілях Сталого Розвитку. Стажування with aiesec є вкладом в посилення кооперації між людьми, а також в створення стабільного та кращого майбутнього людства.
     "До волонтерського стажування в Німеччині я думала, що у мене вже достатньо цікаве життя, я мала певні переконання з приводу бачення світу, себе в ньому і власного майбутнього.
     Global Volunteer подарував мені можливість поглянути на все під іншим кутом, знайти нові перспективи. Я усвідомила, що в житті немає рамок чи обмежень вони лише у мене в голові. Я усвідомила, що немає
     "Тут погано, а там краще" - ми самі створюємо своє краще.
     Я знаю точно, що коли повернусь в Україну, буду працювати над своїм розвитком ще більше. Бо цей досвід показав мені можливості і сфери, де я хочу себе бачити". - Дана Манжула з Києва, Global Volunteer в Німеччині. 
     Безцінний досвід, вплив на майбутнє суспільства, саморозвиток та розуміння себе і чого ти прагнеш - це все міжнародна молодіжна організація AIESEC. 

Немає коментарів:

Дописати коментар