Интернет реклама УБС

15.03.23

«Я у себе»: Diana Gloster презентувала пісню-маніфест на підтримку жінкам

Головна опора життя – це ти сама: Diana Gloster презентувала пісню «Я у себе»


10 березня Diana Gloster презентувала нову пісню «Я у себе», присвячену всім жінкам та дівчатам заради підтримки кожної на шляху до щасливого життя.


Diana Gloster – українська співачка, авторка пісень і ведуча подкасту Gloster FM. Артистка активно підтримує рух фемінізму та закликає жінок у своїй творчості вірити у власні сили, любити та поважати у першу чергу себе.


Головний меседж нової пісні закарбований в її приспіві. «Я у себе» – це гімн кожної дівчини, кожної жінки, який нагадує: щоб бути щасливою, достатньо мати себе. Важливо бути у згоді, розумінні та любові зі своїм внутрішнім «Я», відчувати та чути себе – цього дійсно достатньо. Опора життя – вона не у чоловіках чи друзях, у роботі чи якихось зовнішніх факторах, а виключно у собі.


«Пісня «Я у себе» – це маніфест жінкам через власний досвід, тому що в моєму житті дуже багато подій пов'язано саме з ідентифікацією, вірою в себе і багатьма випадками, коли цю віру ламали, принижували, топтали, хотіли знищити та, напевно, один з найпотужніших прикладів – це моя історія з батьком. На жаль, в нашій сім'ї панувало психологічне домашнє насилля, він завжди мені казав, що без нього я нічого не зможу і з мене нічого не вийде. Завдяки цій пісні я усвідомила вперше в житті на 100%, що саме віра у себе допомогла мені не зламатися, пройти весь цей шлях і бути там, де я зараз є. Я б хотіла, щоб кожна жінка, кожна дівчина, слухаючи цю пісню, відчула і повірила, що немає нічого неможливого, поки вона у себе є», – прокоментувала прем’єру співачка.


Новий трек має стати також підтримкою всім жінкам, які щоденно відчувають тиск через нав’язані стереотипи та очікування від суспільства, включно з тими, що перебувають за кордоном через війну в Україні.


Прослухати нову композицію можна на всіх платформах.


Леонід Коваленко


Немає коментарів:

Дописати коментар