Интернет реклама УБС

15.11.23

Колобок Бо


  Одного листопадового вечора прогулюючись вулицею Володимирською побачив на розі з вулицею Прорізною маленький заклад харчування з цікавою назвою «Колобок Бо». Біля закладу знаходилися дві чарівні дівчини, які уособлювали собою життя та мудрість - Віта та Софія. Красуні  люб’язно розповіли чим він займається. 

  Колобок Бо є торгівельною точкою, де можна замовити перекус з вулиці – щоденний японський онігірі, який надасть енергію, задоволення та не залишить байдужим. Онігірі – японський пиріжечок трикутної форми з рису, з начинкою всередині та загорнутий у лист норі.  

  Хоча заклад і пропонує японську страву, але в собі несе суто український характер, оскільки вже його назва вказує на якусь випічку. Так згідно української казки Колобок був круглим виробом із борошна, що від усіх втікав, оскільки був досить мудрим та мав бажання жити. Таких гарних рис колобка хочеться і побажати всім людям, щоб вони не зациклювалися на двоїстості, а були життєрадісними та мудрими, як і наші українські енергійні молоді красуні Софія та Віта.  

А дляй компанії «Колобок Бо» є цікава пропозиція додати до свого раціону японських трикутників ще українські круглі колобки!  

Леонід Коваленко.

Немає коментарів:

Дописати коментар