Интернет реклама УБС

10.11.23

Український дитячий мультсеріал «Хоробрі Зайці» виходить на SWEET.TV

Популярний у понад 80 країнах освітньо-розважальний 2D-проєкт від креативного продакшену Glowberry допомагає дошкільнятам розвивати необхідні соціальні навички. 

В онлайн-кінотеатрі SWEET.TV з’явився анімаційний серіал «Хоробрі Зайці»/BRAVE BUNNIES (52х7) від українського креативного продакшену Glowberry, частини FILM.UA Group.

Подивитися проєкт можна за посиланням: https://sweet.tv/movie/27653-horobri-zayci 

«Хоробрі Зайці» – це історія про допитливих і сміливих брата та сестру, Бопа і Бу. Разом зі своєю Зайцеродиною вони є відважною командою Зайцедослідників, яка мандрує на Зайцебусі через Джунглі, Ліс, Поле, Гори та Савану в пошуках нових друзів і пригод. Деякі друзі на перший погляд здаються їм зовсім інакшими, та вони завжди знаходять Зайцегеніальні способи подружитися, а потім зіграти в нову гру, заспівати, затанцювати та повеселитися разом.

Назва серіалу «Хоробрі Зайці» – це гімн сучасного покоління. Зайці хоробрі, люблять свою родину, відкриті світу та прагнуть нового.

Для українських дітей, Зайцеродина стає прикладом, як адаптуватися, пізнавати світ, не боятися нового та знаходити друзів будь-де.

Серіал демонструє головні чесноти героїв – Зайцехоробрість і привітність, що можуть зробити життя цікавішим і різноманітнішим. Спілкування через гру – це чудовий спосіб розвивати необхідні дошкільнятам соціальні навички.

Авторка ідеї – креативна продюсерка та засновниця Glowberry Ольга Черепанова, а креаторка візуального стилю – українська ілюстраторка і арт-директорка проєкту Анна Сарвіра.

Народжений в Україні проєкт завоював популярність завдяки тому, що побудований на поєднанні пригод та навчальних елементів, вихованні соціальних навичок, позитивному гуморі, веселих піснях та зрозумілому дітям візуальному стилі. Зайцесвіт безпечний та привітний, а приклад Хоробрих Зайців та їхніх друзів навчає дітей багатьом новим способам подружитись і грати разом з тими, хто від них відрізняється. 

Ще до прем’єри «Хоробрі Зайці» стали фіналістом пітчингу міжнародного анімаційного фестивалю Cartoon Forum 2018 – один з головних світових майданчиків, присвячених анімації, який щороку збирає професіоналів індустрії та дозволяє знайти партнерів і фінансування. Перший сезон проєкту вийшов у 2020 році на каналі ПлюсПлюс та згодом був показаний у понад 80 країнах світу. І тепер «Хоробрі Зайці» – це цілий Всесвіт, який складається з мультсеріалу, книжок про пригоди Зайцеродини, різноманітних ліцензійних товарів тощо.

Зараз творці працюють над продовженням «Хоробрих Зайців», і невдовзі він також вийде на екрани. Стежте за сторінками Glowberry та FILM.UA Group, аби не пропустити!

Анімаційний проєкт створюється за підтримки Держкіно України, а також Міністерства молоді та спорту України.

ДОВІДКА

«Хоробрі Зайці»

Синопсис:

Знаходити нових друзів – це велика пригода для маленьких Зайців!

Боп і його маленька сестричка Бу народилися в тихому заячому містечку посеред затишної Морквяної Долини. Боп та Бу жили там з Мамою Заєю, Татом Заєм, і чотирма зайченятами - малюками - їх братиками та сестричками. Усе заяче сімейство почувалося цілком щасливо в Заячому Містечку. У них там була чудова заяча хатинка і гарні друзі, але чогось все ж бракувало... Бу і Бопу завжди кортіло дослідити все на світі та знайти нових друзів! Понад усе вони мріяли побачити, який він – світ поза Морквяною Долиною.

Натхненні допитливістю малят, Мама Зая і Тато Зай вирішили, що Заяче Сімейство має дослідити світ довкола! ХОРОБРІ ЗАЙЦІ відправляються у велику зайцеподорож. Що ж робить Зайців Хоробрими? 

Завжди допитливі, вони вроджені Зайцедослідники! А оскільки вони — одна дружня родина, то любов дає їм наснагу зустрічати й долати будь-які перешкоди. Вони не просто Заяче Сімейство – разом вони ХОРОБРА КОМАНДА ЗАЙЦІВ.

Попереду на них чекають нові друзі та нові веселі ігри!

В усіх епізодах у центрі уваги Хоробра Команда Зайців, яка мандрує світом, зупиняючись у Лісі, Джунглях, Горах, Полі чи в Савані в пошуках нових друзів і пригод. Найменші Зайцедослідники Боп та Бу весь час перетворюють мандрівку на веселу Хоробру Зайцегру, що дає їм відвагу познайомитись з іншими тваринами-дітлахами з усіх куточків світу. Коли вони зустрічаються, дітлахи дізнаються одне про одного, закріплюючи дружбу грою, а потім святкують знайомство Танцем Дружби. А коли Боп і Бу прощаються з новими друзями, Заяче Сімейство знову вирушає в мандри у Пошуках Заячих Пригод! І чим більше наші Зайцегерої мандрують, чим більше дізнаються, тим більше закохуються в чарівний і різноманітний світ довкола.

Glowberry

Glowberry — український креативний продакшен, що створює високоякісний контент 360 для дітей та сімей у всьому світі. З 2016 року входить до складу FILM.UA Group. Анімаційні проєкти компанії стали фіналістами пітчингів міжнародних анімаційних фестивалів, таких як Cartoon Forum, Animation Production Day, Cartoon 360, Annecy International Animated Film Festival (MIFA), Ottawa International Animation Festival, The Financing Forum for Kids Content.

FILM.UA — стратегічний партнер анімаційної студії Glowberry в Україні, співвласник проєкту ХОРОБРІ ЗАЙЦІ.

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного та преміального телебачення, а також рейтингових світових кінохітів. 

Це перша українська ОТТ-компанія, що поширює виключно легальний контент від голлівудських кіностудій і має прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Warner та Sony. Власним коштом реалізує проєкт «Hollywood українською», у межах якого створює ексклюзивний українськомовний дубляж та озвучення культових фільмів, мультфільмів і серіалів.

На платформі представлено 270+ телеканалів, зокрема в якості HD та 4K, серед яких: національні, фільмові, преміальні, дитячі, спортивні, пізнавальні, а також телеканали іноземними мовами (англійською, французькою, німецькою, арабською, кримськотатарською). Окрім того, сервіс налічує 44 телеканали, створені спільно з українськими авторами, та 2 власні канали — SWEET.TV КІНО HD та SWEET.TV МУЛЬТФІЛЬМИ HD.

SWEET.TV нині працює й надає послуги в Україні, Чехії, Словаччині, Румунії, Польщі, Болгарії та Угорщині. Докладно про компанію, продукти та тарифи: https://sweet.tv/






Леонід Русич

Немає коментарів:

Дописати коментар