Интернет реклама УБС

16.12.23

КАЗКА

 У Музеї Марії Заньковецької (філія Музей театрального, музичного та кіномистецтва України , директор – Ірина Дробот ) напередодні різдвяних та новорічних свят 13 грудня   було відкрито  артпрем'єру персональної художньої виставки «КАЗКА» талановитої української художниці естонського походження Ellen Orro, яка стала її другим вернісажем за цей рік. 




 Виставка «КАЗКА» наповнена позитивним духом, а через запропоновані на експозиції картини дійсно попадаєш в казковий світ, про який ще з самого дитинства мріють мабуть всі люди. На художніх картинах представлено казкові персонажі переважно в жіночому образі. Художниця яскраво зобразила через такий образ наприклад зиму та літо. Ще на виставці відвідувачі музею можуть побачити красиві натюрморти із квітів, пейзажі, дивовижні казкові персонажі, картини обереги, різдвяні колядування тощо.  Переглянувши такі чудові енергійні казкові картини зразу приходить думка, що Україна вже скоро святкуватиме перемогу над підступним ворогом у цій несправедливій війні.  


 На відкриття передноворічного вернісажу завітало чимало людей, серед яких рідні та друзі художниці, поцінувачі її таланту, гості, народні артисти та журналісти. А один із організаторів виставки її арт-менеджер і куратор Сергій Коміссаров ще запросив на мистецьке свято своїх друзів-волонтерів. І запросив він таких почесних гостей недарма, але ж він як один із співзасновників Міжнародного арт-об'єднання «Повертайся живим!» готує новорічний «творчий десант» до поранених військових ЗСУ в одному із військових київських госпіталів. Саме картинами художників членів арт-об'єднання «Повертайся живим!», серед яких і Еллен Орро зможуть помилуватися поранені воїни. Це є своєрідний творчий фронт. Зокрема Сергій Коммісаров про цю акцію зазначив: «Плануємо разом з артистами та журналістами, які виступали на відкритті виставки «КАЗКА», організувати пересувну виставку картин та провести святковий передноворічний концерт в одному із військових шпиталів на Київщині. Це – наша волонтерська робота… Переконані : девіз «Якщо не ми, то хто тоді - замість нас?» не втратить своєї актуальності до переможного завершення війни над рашистами…»

 Під час заходу були урочисті виступи та теплі привітання, пісенні виступи а капело заслуженої артистки України Наталки Полтавець та відомої української співачки Катерина Вовчук. Художня  виставка «КАЗКА» стала  приємною можливістю присутнім поспілкуватися із автором, помилуватися казковими картинами та співом артисток й сфотографуватися на пам’ять. 










Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар