Интернет реклама УБС

02.02.24

У чому сила?


Авторка: Катерина Ніловка

 Так, дійсно сила це узагальнене поняття і багато трактування нав'язані нам суспільством, але особисто я вважаю, що сила в думці, у слові та стресостійкості.

   Думки матеріальні, ми можемо ними керувати і з їхньою допомогою впливати на нашу реальність, це вже всіма давно відомий факт, тому якщо ти навчишся контролювати хід своїх думок – ти вже по-справжньому сильна людина.

 Слово - за допомогою слів, та й загалом мови, людина може взаємодіяти з суспільством, керувати ним і тим самим покращувати якість свого життя, якщо ти володієш промовистістю, якщо ти можеш підібрати потрібні слова у тих чи інших ситуаціях, це показник високих інтелектуальних навичок людини та безпосередньо сили.

   Стресостійкість - які дії ти робиш на своєму життєвому шляху показують всю твою суть. те, як ти реагуєш на ті чи інші ситуації, як ти дієш, це все показники сили людини. якщо ти можеш себе контролювати у стресовій ситуації, можеш взяти ситуацію у свої руки, бути незворушним і діяти для того, щоб вирішити проблему – мої вітання, ти сильна людина.

   В цілому, сила в дусі, тобто вона є в кожному з нас. ти вже сильна людина, якщо ти відчуваєш у собі свій дух і прислухаєшся до нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар