Интернет реклама УБС

20.02.24

Радість? Люди!




Авторка: Каріна Кішук

 
 Якось мене запитали: «Що приносить тобі радість?»

 Я задумалась. Дійсно, а що ж приносить мені радість? 

 Волейбол? На ньому я отримую задоволення та позбуваюсь негативних емоцій. Музика? Вона допомагає відволіктись від навколишніх проблем і тривоги. Книги? Занурюють в інший світ, де я тікаю від реальності. Робота чи навчання? Смішно…

 Здавалося б, у моєму житті немає справжньої та щирої радості, та раптом я дещо згадала. Раніше, ще в шкільні роки, я думала, що все, чим я люблю займатись, приносить мені радість. Та, як виявилось, я помилялась. Але чому? 

 Тому що причиною радості чи її відсутності для мене є ЛЮДИ. 

 Можливо, ця відповідь є занадто банальною, та все ж вона є чесною. Правильні люди поруч з нами навіть у найсумніших моментах зможуть подарувати краплинку щастя та позитиву, немов відірвавши шматочок своєї душі й вручивши її нам. 

 Яскравим прикладом моєї «формули радості» буде недавній випадок із мого життя. У п’ятницю я пішла на тренування з волейболу. Там я зустріла всіх уже знайомих мені людей, з якими достатньо часто бачуся і з якими мені комфортно грати в одній команді. Але чомусь мене не покидало почуття відчуженості та самотності, якоїсь внутрішньої невпевненості чи нерішучості. Так, мене підтримували. Так, мені допомагали. Та це не приносило мені тієї радості, яку я очікувала отримати. 

 Через день, у неділю, я знову пішла на тренування, але вже зі своєю найкращою подругою та сусідкою по кімнаті Анею. Атмосфера змінилася кардинально! Навіть попри травму я щиро раділа, тому що відчувала підтримку, могла вільно жартувати і просто бути собою. На мить мені здалося, ніби в залі немає нікого, крім нас двох. 

 От у цьому і полягає радість: мати поруч того, хто стане твоїм продовженням, твоєю половиною, яку ти завжди шукав. Того, хто буде доповнювати тебе, а ти його. Того, з ким не помічаєш присутності ще когось у твоєму житті. Того, кого можна назвати своїм другим відображенням у дзеркалі. 

 Нам усім потрібні люди. Чи то сім’я, чи то друг, чи то коханий – неважливо. Важливо, аби ці Люди стали вічними генераторами безперебійної радості в нашому житті. 



Немає коментарів:

Дописати коментар