Интернет реклама УБС

16.02.24

ДУЕТ ВЕСНИ. СПІЛЬНА ГРА ДВОХ КОЛЬОРІВ

 На свято закоханих у День святого Валентина в Музеї Марії Заньковецької (філія Музею театрального, музичного та кіномистецтва України, директорка - Ірина Дробот) відбулось феєрична відкриття виставки двох талановитих чарівних жінок – художниці Олени Хохрякової  та фотохудожниці Ірини Бекетової  «ДУЕТ ВЕСНИ. СПІЛЬНА ГРА ДВОХ КОЛЬОРІВ». Назва виставки пов’язана із весною дуже влучна, оскільки співпала з тим, що саме з цього дня в Україну прийшла повноцінна весна, яку всі з радістю чекають, хоча на дворі ще тільки половина останнього зимового місяця. Цього дня сам дух природи співпав із святом і в повітрі відчувалася ейфорія кохання, що є основою справжнього щастя,.

   Співорганізатор та куратор виставки Сергій Коміссаров представив публіці Олену Хохрякову та Ірину Бекетову і у своєму виступі сказав про них наступне:  «Олена та Ірина – подруги по життю. У попередні роки мені кілька разів поспіль таланило бувати на відкритті їхніх виставок. І персональних, і коли вони виставляли на суд поціновувачів сучасного образотворчого Мистецтва свої роботи разом… Зізнаюся : кожна виставка цих мисткинь вражала! Адже довершені картини Олени Хохрякової та світлини Ірини Бекетової, якщо їх гармонійно розмістити в одному просторі, напрочуд вдало «міксуються» між собою. Кожна із цих молодих художниць є справді творчою, багатогранною і талановитою особистістю. І кожній із цих прекрасних жінок, у чому особисто я переконувався не один раз поспіль, завжди є ЩО сказати Світові. Олена пише дивовижні за енергетикою реалістичні картини, а Ірина дивує нас неперевершеними портретами квітів, які буквально оживають на очах… Я кілька разів бачив як у різних виставкових просторах відбувається справжня магія - поєднання картин і фотографій. Все, що роблять ці креативні жінки, зроблено з великою Любов'ю. Бо й Олена, і Ірина вкладають душу у кожну роботу…». 

   Після Сергій Коміссарова із щирими виступами під враженням робіт талановитих дівчат вітали із виступами друзі, представники творчої української еліти, відомі українці. У музеї в той день було море квітів, які подарували чарівним представницям кращої половини людства. Родзинкою свята стали музичні привітання прекрасними піснями художниць та їх гостей народною артисткою України Людмилою Лариковою з її ученицями тріо молодих талановитих бандуристок та лауреатом Міжнародних конкурсів, оперним співаком Юрієм Мамчуком. 

   Вернісаж «ДУЕТ ВЕСНИ. СПІЛЬНА ГРА ДВОХ КОЛЬОРІВ» став чудовим творчим подарунком всім закоханим у весняний День святого Валентина, де закохані могли освідчитись у коханні або відчути закоханість один одного.  Художниця Олена Хохрякова  та фотохудожниця Ірина Бекетова  справились зі своїм завданням, зробивши дійсно справжнє весняне свято кохання, закликавши весну своїми роботами, які нею так і дихають, що могли в залі музею відчути відвідувачі  виставки. На свято в цей  весняний день до двох  чарівних майстринь завітали їх привітати із довгоочікуваною подією рідні, друзі, гості, друзі музею – відомі художники, мистецтвознавці, арт-критики, поети, актори, журналісти, письменники, громадські діячі, дипломати та волонтери.  Відвідувачі були під впливом  позитивних вражень та емоцій від побаченого на виставці та весняного духу, що вітав в той день у Музеї Марії Заньковецької.




Всі кияни та гості нашого чарівного міста можуть завітати в Музей Марії Заньковецької на вернісаж справжніх чарівниць своє справи та помилуватися дивовижними картинами Олени та просто фантастичними фотографіями Ірини.  Виставка працюватиме до 29 лютого. 





    Адреса Музею Марії Заньковецької : Київ, вул.. Велика Васильківська, 121 

 Леонід КОВАЛЕНКО


Немає коментарів:

Дописати коментар