Интернет реклама УБС

12.03.24

Фізична культура . Як себе мотивувати до здорового способу життя


Авторка: Ольга Єжакова
Наразі ми переживаємо не прості часи, війна та все що відбувається навколо нас і нашого життя.

На наш організм і ментальне здоров'я впливає багато різних факторів таких як: стрес, перепади настрою, різні емоції які ми переживємо кожен раз під час тривог, вибухів чи поганих новин.


Через це ми можемо відчувати себе безсилими, занепокоєними з відсутністю сил і життєвої енергії. І це — нормально, бути такими і переживати такий стан в такий час.


Проте, кожен хоче відчувати життя наповну, радіти кожній миті свого життя і просто бути щасливим без усіляких негараздів. Як же відтворити цей стан і відчуття у повсякденність ?


Фізична культура, тому що вона є — найкращими ліками від усього.

Займаючись фізичною культурою чи будь яким фізичним навантаженням наш мозок переключається і ми забуваємо про усі погані події що відбувались протягом дня. Наш фокус зміщується на тренування і різноманітні вправи.


Отже, приділіть хоча б годину на день для фізичної активності і переключіть увагу на щось корисне. Як провести час з користю є багато варіантів. 

Можно придбати абонимент в тренажерний зал і відвідувати коли є час та бажання, можна придбати заняття в онлайн форматі і займатись вдома чи на свіжому повітрі  в будь який вільний для вас час.


В наш час є великий вибір видів активності, тренажерні зали, танці, бокс, теніс, плавання.

Це все покращує наш внутрішній стан, самопочуття і тіло. Кожен може обрати для себе кращий варіант який йому до душі. Навіть ранкова пробіжка, розтяжка, тривала ходьба чи йога будуть чудовим початком дня. 


Особливо корисним буде спорт для людей які мають сидячу роботу і мало рухаються. Фізична культура допоможе позбутись зайвих думок і піднімить настрій. 


Не лінуйтесь та змініть своє життя на краще. А фізична культура вам в цьому допоможе.




Немає коментарів:

Дописати коментар