Интернет реклама УБС

26.03.24

Українська мода


Авторка: Ольга Єжакова
  Українська мода не стоїть на місці, вона завжди оновлюється, змінюється, вражає і додає нові фарби і колоьори у цій галузі та показує себе усьому світу, а українських дизайнерів поважають по всьому світу.

  Мода нашої країни існує вже доволі давно.

 Ще на початку 20-го століття в Україні були крамниці з тканинами та ательє на різний смак та бюджет, тож українки завжди полюбляли гарно вбиратись і бути сучасними в ті часи, хоч і українські міста не були світовими столицями моди. Але українки завжди вміли показати себе і свої вбрання.

  На той час наймодніші пані були помічені і місті Львові, через їх вміння гарно піднести себе та свій стиль, але й у Києві пані полюбляли стильно одягатись, кажуть що киянки одягалися яскравіше за жінок у Німеччині, Австрії та Європі, що є великим компліментом особливо для моди тих часів.

 Наразі українська мода розвивається дуже стрімко і в гарному напрямку.

  В Україні з'являються доволі багато нових та молодих дизайнерів які додають та створюють щось нове, цікаве і сучасне. Талановиті митці представляють свої роботи на наймасшабніших тижнях моди в Мілані, Лондоні, Парижі та Нью Йорку.

  Дизайнери не тільки показують свою роботу, але й представляють нашу країну і розповідають про те, що в непростий для нас час вони працюють, творять красу не дивлячись на всі складнощі і не прості умови, проте всеодно показують всьому світу нашу сильну націю і творіння. 

 Багато світових зірок та знаменитостей обирають одяг українського виробництва, ми можемо побачити зірок на червоних доріжках в українських брендах, такаж, часто журналісти роблять фото де можна помітити роботу наших талановитих майстрів.

 Відомі зірки такі як: співачки Beyonce, Adele та Rita Ora, модель Bella Hadid обирають такі  українські бренди як: Bevza, Ruslan Baginskiy, Anna October, Litkovska і виглядають у них неперевершено.

 Наприклад для свого світового турне співачка Beyonce була одягнута у сукні “Frolov” від нашого дизайнера Івана Фролова.

 З останніх новин, 28 вересня відбувся тиждень моди у Парижі де були українські дизайнери з представленням своїх виробів і з  якими зустрілася всесвітньо відома редакторка американського журналу VOGUE Анна Вінтур. Вона поспілкувалася з дизайнерами і виявила неабияку підтримку України, це був великий вияв поваги до нашої країни і українських митців зазначили дизайнери Руслан Багінський та Іван Фролов, які поділилися кадрами з цієї події на сторінках у своїх соц мережах.


Немає коментарів:

Дописати коментар