Интернет реклама УБС

22.04.24

Момент, коли зникло все…


Авторка: Валентина Ліскевич


  У світі відбувається безліч різних подій, таких як тайфуни, виверження вулканів, різні кібератаки, терор та інше, все це несе дуже відчутні зміни у життя людей і навіть тих, хто до цього не причетний.

  Одним із наслідків усіх цих подій може бути і відключення електропостачання і, коли це відбувається, світ ніби зупиняється і перестає так шалено гнатися вперед, досягати мети та заповітних мрій жителів планети, підтримувати стан планети для подальшого життя на ній, переробляти продукти та інші різні речовини для існування, світ починає жити у своєму реальному темпі, нікуди не біжить.

  У цей момент починаєш відчувати всю сутність буття, розуміти всі привілеї, що дає нам сучасний, удосконалений, технологічно просунутий світ і, паралельно з цим, приходить розуміння того, наскільки складний насправді цей світ без усіх інновацій, що створило людство, що все не так просто, насправді, як здавалося.

  Коли вимикають електропостачання, стає важко, але ще важче стає тоді, коли його немає не кілька годин, а цілодобово.

  Крім того, що ми відчуваємо себе дикунами з минулого і, звичайно ж, у такі моменти у нас закінчується вода, нам потрібно на якусь зустріч, загалом, саме в цей момент у нас з'являється всесвітня необхідність перевернути весь світ з ніг на голову, але У НАС НЕМАЄ ЕЛЕКТРИКИ!

  Але всі ці біди мають і зворотний бік монети. Люди починають розмовляти між собою, дістають із затишних містечок давно недбало розкинуті і запилені настільні ігри, знаходять у засіках своєї пам'яті забуті історії, діляться секретами до яких ніяк не доходив час, говорять на теми, які раніше не обговорювали, бо не було приводу, вчаться пристосовуватися до поточних обставин.

  Думаю, у багатьох були такі вечори, коли ви, в оточенні близьких вам людей, сидите в одній великій кімнаті при свічках (якщо пощастить, навіть зроблених не з підручних засобів), п'єте нагрітий чай на плиті, тому що електричний чайник оголосив вам відпустку, і, повертаєтесь в спогади, забуті історії з дитинства чи з недавнього минулого, або коли у такій самій обстановці, але вже на самоті, знаходите в Богом забутих місцях старі, занедбані книги та поринаєте знову у світ фантазій та пригодницьких подій головних героїв, чи, можливо, дістаєте свою коробку спогадів з різними цукерковими обгортками, листівками з вітаннями, листами і тільки вам відомо, що ще там може бути, добираєтеся до тих самих фотоальбомів, які переглядали багато років тому.

  У такі моменти люди починають помічати світ навколо, наскільки він барвистий, яскравий, зрештою кольоровий в реальному житті, а не лише у роликах Ютуб чи постах селебріті в Інстаграм.

  Так, багатьом незручно просто сидіти і насолоджуватися моментом перебування віч-на-віч з реальністю, вони починають упорядковувати своє житло, свої особисті речі. Дехто починає задумуватися про сенс свого буття, про проблеми, осмислення яких протягом тривалого часу відкладали в далеку скриньку.

  Сусіди починають виходити зі своїх сірих квартир та будинків, починають знайомитися з людьми, з якими проживають за стінкою вже котрий рік поспіль, знаходять нових однодумців, а згодом, можливо, і друзів.

  У більшості людей з'являється можливість здійснити давню мрію, а саме, виспатися вже зрештою!

  В такий час почнемо надавати більше часу собі і своїм рідним у будь-який час дня та доби, а не тільки в такі критичні моменти, забувайте ненадовго про всі новини, плітки та інтриги, пориньте в реальне життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар