Интернет реклама УБС

11.05.24

«ЦвіТи»

 В Музеї Марії Заньковецької (філія Музею театрального, музичного та кіномистецтва України  відкрилася персональна виставка «ЦвіТи» відомої талановитої художниці України Ксенії Туренко. Експозицією виставки  є унікальні неперевершені філософські колажі.  Зокрема у роботах художниці можна побачити ряд жіночих образів, які передають силу та могутність українських жінок, їх дух та незламність в цей нелегкий для України час. Загалом сама  художниця пані Ксенія є волонтеркою та проводить колосальну роботу в допомозі нашим військовим в боротьбі із рашистською ордою. Ряд коштів отриманих від продажу своїх картин передає на потреби ЗСУ. 

 У Ксенії Туренко чимало прихильників та друзів які поділяють її життєві цінності та захоплюються творчістю. Саме вони  і завітали на відкриття виставки «ЦвіТи», щоб привітати мистикиню із її урочистою подією. Окрім них на вернісажі були представники арт-таворчого фронту, співаки, художники, мистецтвознавці та журналісти. Ряд гостей вітали пані Ксенію із виступами та бажали їй натхнення та підкорення нових висот, творчості у подальшій роботі створення нових шедеврів. Окрім виступів були і музичні привітання у виконанні українських пісень. Так співачка  хору ім Г.Г.Верьовки Олена Слободанюк привітала піснею «Многая літа». Загалом вечір відкриття виставки пройшов із успіхом, в залі вітала позитивна атмосфера, а учасники дійства спілкувалися, ділилися враженнями від робіт художниці, а на обличчях людей відчувалося задоволення від заходу.  Під час відкриття виставки придбали три колажі, кошти від продажу яких підуть на допомогу ЗСУ! 

 Організаторами та кураторами виставки разом із пані Ксенією та її чоловіком Олександром є учасник міжнародного арт-проекту «Повертайся живим!» Сергій Коммісаров та директорка Музею театрального, музичного та кіномистецтва України Ірина Дробот.  








 Всі кияни та гості столиці можуть завітати на виставку «ЦвіТи» та полюбуватися фантастичними коллажами з 10 до 17 години в Музеї Марії Заньковецької за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 121. 



Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар