Интернет реклама УБС

29.05.24

Життя на потім


Авторка: Валентина Ліскевич


Спілкуючись з великою кількістю людей, я помітила, що багатьом притаманна така якість, як відкладення свого життя на потім.

Спробуйте поспостерігати за розповідями своїх знайомих про речі які вони дуже хочуть зробити, але ніяк щось не виходить, вірогідність того, що ви почуєте у відповідь щось типу: «Ось я зараз багато попрацюю, а через рік чи два вже буду купувати те, що хочу, а не те, що необхідно.», «Ось зараз схудну і тоді буду одягати ті речі, які мені подобаються.», «Я спочатку побудую кар’єру, а потім почну піклуватись про своє здоров’я.».

Можливо в цих словах ви згадаєте і свої такі вирази чи думки. 

Ті, хто відкладає своє життя на потім так впевнено кажуть, що в них ще буде час, чомусь ніхто не замислюється над тим, що час швидко плине і, що ніхто і ніщо не дає вам гарантію, що завтра взагалі буде. Так, це звучить лячно, але це життя і воно таке є, якщо весь час чекати «ідеального» моменту, то він може і зовсім не статися, і в кінці ви залишитесь з вигорянням, з нездійсненими мріями, недомовленими словами. 

З часом ви прийдете до думки «А чи варто воно того було? Чи хотів я мати такий результат насправді? Чи про таке я мріяв?» і найгірше, що ви зрозумієте, що ви і не хотіли цього насправді так сильно, що роки очікування «ідеального» моменту затьмарили насолоду від результату. 

Не чекайте «ідеального» часу, живіть, любіть, творіть, кажіть людям яких ви кохаєте про те як багато вони для вас значать, «ідеальності» як такої не існує, є лише ви та ваше життя і ЦЕ – найголовніше!

Немає коментарів:

Дописати коментар